HUDOBNÁ ANKETA PRINÁŠA HISTORICKY PRVÝKRÁT VLASTNÝ KURZ!

HUDOBNÁ ANKETA PRINÁŠA HISTORICKY PRVÝKRÁT VLASTNÝ KURZ!

Historický prvýkrát si môžu fanúšikovia hudby tipnúť na víťaza v hlavných kategóriách 9.ročníka Ruka Hore Awards. Anketa totiž spojila sily s jednou z najväčších tipovacích platforiem a pripravili špeciálne kurzy na jednotlivé mená skupín, interpretiek a interpretov roka. A ako bude prebiehať tipovanie?

“Tipovanie na Ruka Hore Awards bude prebiehať až do vyhlásenia víťazov, či už na počítači, v mobile alebo v našej apke. Priebeh samotných stávok je veľmi ťažko predpovedať, predsa len máme väčšie skúsenosti s tradičnými športami. Sami sme zvedaví, či sa bude tipovať za obľúbenú kapelu alebo najväčších favoritov v danej kategórii. V tipovaní bežne ponúkame aj nešportové stávky, kde cítime priestor a potenciál osloviť ľudí aj mimo športového priestoru, preto sme chceli podporiť aj hudobný segment a veľmi nás teší spolupráca s Ruka Hore. Veríme, že spoznáme víťazov, ktorí si to zaslúžia za svoj umelecký prínos v uplynulom roku a držíme palce aj tipujúcim”, hovorí Milan Kačiak, vedúci kurzového oddelenia DOXXbet.

Už viac ako 20 rokov prináša DOXXbet tipérom služby v oblasti športového tipovania a zábavy, patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti športového tipovania a zábavy na Slovensku. Zameriava sa na novinky, kvalitu, šírku ponuky, na moderné technológie a aplikácie. Od dnešného dňa sa prepojila aj s hudbou.

“Sme nesmierne radi tejto spolupráci hlavne preto, že obaja sme nastavení na inovácie a toto online tipovanie v hudobnej ankete je ďalší posun aj v kultúrnej spoločnosti. Myslíme, že je to aj pre mladých alebo skalných fanúšikov väčšia motivácia zahlasovať a prejaviť tak suport danému umelcovi, umelkyni či skupine a pritom vyhrať aj sám pre seba. Čiže ide o historický prvý kurz v oblasti kultúry, z ktorého sa nesmierne tešíme a je to pre 9.ročník Ruka Hore Awards nesmierna pocta”, uzatvára Jana Trellová, PR consultant Ruka Hore & Ruka Hore Awards.